2 dage, der øger produktivitet og sænker stress mærkbart

Har nogle af jeres ansatte svært ved at nå deres opgaver på grund af et stigende antal mails og møder?
Måske oplever nogle, at selvom de faktisk arbejder hårdere end før, så har de svært ved at nå de vigtige ting?
Eller måske hører du fra nogle, at de har svært ved at koble fra og restituere – måske er nogle af dem lidt stressede?

Lad os hjælpe

20 års erfaring med at hjælpe vidensarbejdere til øget produktivitet

Getting Things Done® (GTD) er en verdenskendt teknik til
øget produktivitet og sænket stress

GTD Fundamentet + Workshop er et internationalt rost kursus, som leveres over 2 dage (fysisk) eller 5 sessioner over typisk 4 dage (virtuelt). Dette kursus giver jeres ansatte værktøjerne til at få deres verden under kontrol igen. De lærer de internationalt anerkendte teknikker i Getting Things Done® (GTD), som i over 20 år har hjulpet vidensarbejdere verden over til at blive mere produktive, få skabt overblik over deres arbejde og tillid til, at de til enhver tid har fokus på de rigtige ting.

I GTD Fundamentet lærer deltagerne

 • Hvordan de tømmer hovedet, så hjernen giver slip på alt det, de ikke arbejder på lige nu – både på arbejde og derhjemme
 • Hvordan de mest effektivt tænker arbejdet igennem og får tingene gjort, så de nedbringer mængden af både mails og møder
 • Hvordan de kan håndtere forstyrrelser og samtidig beholde fokus, så de når mere hver dag
 • Hvordan GTD-listerne giver dem både overblik og evnen til at arbejde på de rigtige ting på de rigtige tidspunkter

I GTD Workshop får deltagerne praktisk erfaring med

 • Hvordan de optimalt anvender GTD i jeres værktøjer (eksempelvis i Outlook®, Microsoft To Do/Planner – Microsoft anbefaler GTD i deres best practices til Outlook)
 • Hvordan de kommer til bunds i indbakken og håndterer eventuelt efterslæb, uanset størrelse
 • Hvordan de bruger kalenderen til at skabe et klart billede af dagene og sørge for, at de har plads til uplanlagt arbejde
 • At implementere GTD-metodikken, så de både får overblik over deres arbejde og liv samt oplever, hvordan teknikkerne sænker eventuel stress

 

97% af deltagerne vil anbefale kurset til andre

Kurset er ikke slut efter workshoppen. Jeres ansatte inviteres efterfølgende til vores Weekly Review webinar og bliver derudover en del af vores unikke forstærkede indlæringsforløb i Mindmarker. Mindmarker-forløbet strækker sig over 16 uger efter kursets afholdelse, hvor de løbende får støtte i deres implementering af GTD gennem en app på deres egne telefoner.

Uanset om I afholder det virtuelle eller fysiske kursus for jeres ansatte, så kan I være sikre på, at de kommer ud af kurset med nogle håndgribelige teknikker og værktøjer, som virkelig hjælper dem i deres hverdag. Fundamentet er udviklet i samarbejde med nogle af de bedste i verden indenfor design af kurser og dette ses blandt andet på evalueringerne, hvor 97% af deltagerne i 2020 vil anbefale kurset til andre.

Kurset var rigtig godt skruet sammen og leverede i den grad varen. Undervisningsmaterialet er fremragende.

Det var 2 fantastiske dage. Nu er teori omsat til praksis.

Tak for et super godt kursus! Eksempelvis den røde IN-mappe skaber skaber et RIGTIG godt overblik – tænk at der ikke skal mere til.

Jeg ville anbefale kurset bare for Mindmarker-delen!

Vejen til mere produktive og mindre stressede ansatte

Millioner af mennesker verden over bruger GTD, tusindvis lærer teknikkerne hver eneste måned og vi har undervist ansatte i de mest succesfulde virksomheder i Danmark – skal jeres være de næste?

 • Øget produktivitet – I får de rigtige ting gjort, hurtigere
 • Sænket stress, færre sygedage, blandt de ansatte
 • Mere effektiv brug af jeres værktøjer til at få tingene gjort
 • ..og flere andre positive effekter, eksempelvis mere glade ansatte! (hele 81% af de deltagende, ifølge engelsk undersøgelse)

Pris per deltager på virksomhedskurser er typisk under halv pris af deltagelse i et åbent kursus. så udfyld nedenstående formular, så sætter vi et uforpligtende onlinemøde op med jer, eller book et møde med direktør Lars Rothschild Henriksen. Her kan vi se nærmere på, hvordan et GTD-kursus for jeres ansatte kan arrangeres.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Vi bruger cookies for at gøre din brugeroplevelse så relevant som muligt. Læs mere i Privatlivspolitik & Om cookies.