GTD Level 1: Fundamentet + Todoist

Vores bedste GTD-kursusforløb, nu med Mindmarkers til forstærket indlæring!

Dette forløb giver dig mulighed for at komme i dybden med opsættelse og anvendelse af systemet og processerne, så du får en flyvende start som GTD’er!

Det var 2 fantastiske dage. Nu er teori omsat til praksis.

 

GTD Fundamentet - 1 dag (8t)

GTD Fundamentet – Dag 1 (9-16:30)

Den første dag har vi 100% fokus på at lære processerne i GTD. Dagen går med at forstå anvendelsen af de 5 trin og begynde at anvende disse på de ting, som findes i din verden.

GTD Workshop

GTD Workshop – Dag 2 (9-15:30)

Den anden dag fokuserer vi udelukkende på implementering af dit GTD-system og træning i at anvende processerne. Dag 2 gør dig meget bedre rustet til at få styr på din hverdag med teknikkerne fra GTD. Vi sætter listerne op og får erfaring med at bruge dem, vi får styr på din kalender og arbejder mod inbox zero, altså at få tømt din email indbakke for mails.

GTD Webinar
Ugentlig Gennemgang– online (10-11:30)
For at sikre kontrol og overblik er en af de vigtigste vaner i GTD en Ugentlig Gennemgang (Weekly Review®). Typisk 4 uger efter kurset bliver du guidet igennem en Ugentlig Gennemgang i et online webinar, ganske gratis.

 

Mindmarkers til forstærket indlæring

Du kommer rigtig godt i gang med GTD over de to dage, men GTD handler om vaneændringer og det tager tid! Derfor inkluderer alle Fundamentet-kurser nu et Mindmarker-forløb, 5 trin i GTD, hvor du over 16 uger får løbende hjælp til at etablere vanerne.

Mindmarker Danske Screenshots

Typisk 2-3 gange om ugen vil du via app’en (eller mail) få besked, som hjælper dig på vej – tips og tricks, videoer, selv-evalueringer, nyt kursusmateriale som nu vil hjælpe dig. Et forløb designet til at hjælpe dig på de rigtige tidspunkter, udarbejdet i samarbejde med Mindmarker som er blandt de bedste i verden til forstærket indlæring.

Jeg ville anbefale kurset bare for Mindmarker-delen!

Med Mindmarker-app’en følger desuden en masse ekstra kursusmateriale, som du har adgang til i 12 måneder efter kurset. Hvis du har kolleger i andre lande som også har deltaget/deltager i kurset, så kan I forvente samme forløb i Mindmarker (alle nordiske sprog understøttes).

GTD Workshop med Todoist

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde 2-dages-kurset med Todoist som GTD-system på dag 2! Todoist har danske rødder og bruges af over 10 millioner mennesker verden over og vi er glade for at have deres opbakning til dette kursus. Alle deltagere får 12 måneders gratis adgang til Todoist Premium og lærer, hvordan man optimalt tilpasser og anvender Todoist som sit GTD-system. (men hvis du foretrækker Outlook skal vi også nok kunne tilbyde lidt tips og tricks til din opsætning)

Deltag i et kursusforløb

Brug formularen herunder til at tilmelde dig et af vores kommende åbne 2-dages-kurser. Deltagelse i disse koster 11.800 kroner + moms.

Ingen planlagte seminarer på nuværende tidspunkt.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i vores 2-dages-kursus kan du overveje deltagelse i GTD Fundamentet Virtuelt + Workshop.

Er I flere fra jeres virksomhed, som gerne vil lære GTD? Vi får desuden meget positiv feedback på dette forløb afholdt hos virksomheder, læs mere om muligheden for GTD virksomhedskurser her.


Vi bruger cookies for at gøre din brugeroplevelse så relevant som muligt. Læs mere i Privatlivspolitik & Om cookies.