GTD Fundamentet + Todoist

Vores bedste GTD-kursus, nu med Mindmarkers til forstærket indlæring!

Denne udvidelse af GTD Fundamentet-kurset giver dig mulighed for at komme i dybden med opsættelse og anvendelse af systemet og processerne på en måde, som man ikke har tid til at gøre i dagskurset: 2-dages-Fundamentet giver dig en flyvende start som GTD’er!

Det var 2 fantastiske dage. Nu er teori omsat til praksis.

 

GTD Fundamentet - 1 dag (8t)

GTD Fundamentet – Dag 1 (9-16:30)

Den første dag følger samme agenda som i dagskurset, hvor vi har 100% fokus på at lære processerne i GTD. Dagen går med at forstå anvendelsen af de 5 trin, læs mere i beskrivelsen af GTD Fundamentet.

GTD Workshop

GTD Workshop – Dag 2 (9-15:30)

Den anden dag fokuserer vi udelukkende på implementering af dit GTD-system og træning i at anvende processerne. Dag 2 gør dig meget bedre rustet til at få styr på din hverdag med teknikkerne fra GTD. Vi sætter listerne op og får erfaring med at bruge dem, vi får styr på din kalender og arbejder mod inbox zero, altså at få tømt din email indbakke for mails.

GTD Webinar
Ugentlig Gennemgang– online (10-11:30)
For at sikre kontrol og overblik er en af de vigtigste vaner i GTD en Ugentlig Gennemgang (Weekly Review®). Typisk 4 uger efter seminaret bliver du guidet igennem en Ugentlig Gennemgang i et online webinar, ganske gratis.

 

Mindmarkers til forstærket indlæring

Du kommer rigtig godt i gang med GTD over de to dage, men GTD handler om vaneændringer og det tager tid! Derfor inkluderer alle Fundamentet-kurser nu et Mindmarker-forløb, 5 trin i GTD, hvor du over 16 uger får løbende hjælp til at etablere vanerne.

Mindmarker Danske Screenshots

Typisk 2-3 gange om ugen vil du via app’en (eller mail) få besked, som hjælper dig på vej – tips og tricks, videoer, selv-evalueringer, nyt kursusmateriale som nu vil hjælpe dig. Et forløb designet til at hjælpe dig på de rigtige tidspunkter, udarbejdet i samarbejde med Mindmarker som er blandt de bedste i verden til forstærket indlæring.

Jeg ville anbefale kurset bare for Mindmarker-delen!

Med Mindmarker-app’en følger desuden en masse ekstra kursusmateriale, som du har adgang til i 12 måneder efter kurset. Hvis du har kolleger i andre lande som også har deltaget/deltager i kurset, så kan I forvente samme forløb i Mindmarker (alle nordiske sprog understøttes).

GTD Workshop med Todoist

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde 2-dages-kurset med Todoist som GTD-system på dag 2! Todoist har danske rødder og bruges af over 10 millioner mennesker verden over og vi er glade for at have deres opbakning til dette kursus. Alle deltagere får 12 måneders gratis adgang til Todoist Premium og lærer, hvordan man optimalt tilpasser og anvender Todoist som sit GTD-system. (men hvis du foretrækker Outlook skal vi også nok kunne tilbyde lidt tips og tricks til din opsætning)

Deltag i et kursus

Vi får meget positiv feedback på dette kursus afholdt hos virksomheder, skriv til os for at høre mere om at afholde dette kursus for jeres ansatte.

Hvis du foretrækker at deltage i et af vores åbne 2-dages-kurser, så finder du datoer for disse herunder. Deltagelse i et åbent 2-dages-kursus koster 11.700 kroner + moms.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i vores 2-dages-kursus kan du overveje deltagelse i GTD Fundamentet (1 dag).


Vi bruger cookies for at gøre din brugeroplevelse så relevant som muligt. Læs mere i Privatlivspolitik & Om cookies.