GTD Level 1: Fundamentet (1 dag)

Har du lyst til at blive mere effektiv når du er på arbejde? Få klaret flere af de rigtige ting? Måske stresse lidt mindre? Få mere overblik og kontrol over alt det, du har forpligtet dig til at gøre?

Deltag i et meget praktisk orienteret “hands-on”-kursus, som lærer dig de fem trin i Getting Things Done® (GTD). Ved kursets afslutning har du etableret skabelonen til dit eget personlige GTD®-system, som kan håndtere alle dine forpligtelser. Du har desuden indgående kendskab til den grundlæggende tankeproces, som er påkrævet for at kunne tage klare beslutninger og anvende systemet til at komme på forkant med alt det, du skal og vil.

Vi afholder kurser i både København, Aarhus og Odense og kurset tilbydes også i en populær 2-dages-udgave med opsætningsworkshop (kun i København).

Dette dagskursus (7,5 time inklusive frokost) er tætpakket med praktiske tips og forslag til hvordan du kan sætte GTD op på jobbet, derhjemme og hvor du ellers måtte befinde dig.

Over 98% af kursusdeltagerne i 2019 vil anbefale kurset til andre!

Kurset fokuserer på at:

Dyp konsentrasjon i GTD Seminar hos Virke

Dyb koncentration i GTD-kursus

 • Mestre workflowet gennem de fem GTD-faser: Indsamle, Afklare, Organisere, Reflektere og Udføre.
 • Tage klare beslutninger på al input.
 • Lave en grundlæggende skabelon til dit GTD-system til opbevaring af projekter og handlinger.
 • Regelmæssigt at opnå Inbox Zero.
 • Organisere dine projekter og tilhørende næste handlinger.
 • Overvinde tendens til prokrastinering (overspringshandlinger)
 • Prioritere dine forpligtigelser.

Fordele ved kurset

Gennem hands-on-øvelser, gruppeøvelser og kursuslederens demonstrationer får deltageren et grundlag for at lave sit eget system. Deltagerne vil under kurset udarbejde en skabelon på papir til sit eget GTD-system, som de direkte kan arbejde med i deres dagligdag og tilpasse i fremtiden ud fra udleverede trin-for-trin guides.

Kurset afholdes som åbne kurser og hos virksomheder – enten på dansk eller engelsk.

Kurset var rigtig godt skruet sammen og leverede i den grad varen. Undervisningsmaterialet er fremragende og formidlingen bliver leveret med stor indlevelse.

Resultater fra vores norske undersøgelse i 2015

Udover øget produktivitet oplever deltagere i dette kursus ofte andre positive forandringer. Hvad hver deltager får med sig vil naturligvis være individuelt, men i en mindre norsk undersøgelse blandt tidligere kursusdeltagere fortalte de blandt andet, at:

 • 73% oplever sænket stressniveau
 • 90% oplever at have mere kontrol og overblik over arbejdet
 • 72% oplever at de håndterer deres arbejdsdage på en bedre måde
 • 60% siger det er lettere at være tilstede i hverdagen
 • 68% er blevet mere bevidste om hvad de ønsker at opnå med livet

Undersøgelsen blev foretaget under et år efter deltagelse i Fundamentet, hent PDF med hele undersøgelsen her (på engelsk) for at læse mere. Læs desuden Trine’s historie om, hvordan hun brugte teknikkerne i kurset til at håndtere stress.

Mindmarkers til forstærket indlæring

Du kommer rigtig godt i gang med GTD over de to dage, men GTD handler om vaneændringer og det tager tid! Derfor inkluderer alle Fundamentet-kurser nu et Mindmarker-forløb, 5 trin i GTD, hvor du over 16 uger får løbende hjælp til at etablere vanerne.

Mindmarker Danske Screenshots

Typisk 2-3 gange om ugen vil du via app’en (eller mail) få besked, som hjælper dig på vej – tips og tricks, videoer, selv-evalueringer, nyt kursusmateriale som nu vil hjælpe dig. Et forløb designet til at hjælpe dig på de rigtige tidspunkter, udarbejdet i samarbejde med Mindmarker som er blandt de bedste i verden til forstærket indlæring.

Jeg ville anbefale kurset bare for Mindmarker-delen!

Med Mindmarker-app’en følger desuden en masse ekstra kursusmateriale, som du har adgang til i 12 måneder efter kurset. Hvis du har kolleger i andre lande som også har deltaget/deltager i kurset, så kan I forvente samme forløb i Mindmarker (alle nordiske sprog understøttes).

Herunder finder du vore kommende planlagte kurser

Vi får meget positiv feedback på dette kursus afholdt hos virksomheder, skriv til os for at høre mere om at afholde dette kursus for jeres ansatte inklusive webinar-muligheder (eksempelvis opsætning i Outlook).

Hvis du foretrækker at deltage i et af vores åbne dagskurser, så finder du datoer for disse herunder. Deltagelse i et åbent dagskursus koster 6.700 kroner + moms. Er du medlem af IDA, så se eventuelt på IDA’s liste med kommende GTD-arrangementer for IDA-medlemmer for åbne kurser.

København

Ingen planlagte seminarer på nuværende tidspunkt.

København – in English

Please get in touch regarding open English language seminars.

Aarhus

Ingen planlagte seminarer på nuværende tidspunkt.

—–

Tag kontakt til os omkring bestilling af vores virksomhedskurser til jeres virksomhed – kan afholdes både på dansk og engelsk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!


Vi bruger cookies for at gøre din brugeroplevelse så relevant som muligt. Læs mere i Privatlivspolitik & Om cookies.