GTD Level 1: Fundamentet (virtuelt)


Har du lyst til at blive mere effektiv når du er på arbejde? Arbejde smartere og få klaret flere af de rigtige ting? Måske stresse lidt mindre?

Denne live virtuelle udgave af Fundamentet strækker sig over 3 dage fra 9-11 og er ligesom det fysiske kursus tætpakket med praktiske tips, “hands-on”-øvelser og forslag til hvordan du kan sætte GTD op på arbejdet, derhjemme og hvor du ellers måtte befinde dig. Kurset leveres af en certificeret GTD-instruktør og er designet af eksperter i virtuel undervisning, som sikrer at du får mindst lige så meget værdi fra dette kursus, som du ville have fået i vores fysiske kurser.

Et virkelig godt kursus! Og at materialet fordeles over 3 dage betyder, at man får bedre mulighed for at forstå og afprøve de enkelte trin.

Super spændende og relevant kursus. Selv om jeg i forvejen er GTD-bruger, var der masser af gavnlige gentagelser af ting, jeg tidligere har lært, men også masser af ny viden til at få optimeret mit GTD-system.

Kurset fokuserer på at:

Dyp konsentrasjon i GTD Seminar hos Virke

Dyb koncentration i et fysisk GTD-kursus

  • Mestre workflowet gennem de fem GTD-faser: Indsamle, Afklare, Organisere, Reflektere og Udføre.
  • Tage klare beslutninger på al input.
  • Lave en grundlæggende skabelon til dit GTD-system til opbevaring af projekter og handlinger.
  • Regelmæssigt at opnå Inbox Zero.
  • Organisere dine projekter og tilhørende næste handlinger.
  • Overvinde tendens til prokrastinering (overspringshandlinger).
  • Prioritere dine forpligtigelser.

Fordele ved kurset

Gennem hands-on-øvelser, gruppeøvelser og kursuslederens demonstrationer får deltageren et grundlag for at lave sit eget system. Deltagerne vil under kurset udarbejde en skabelon til sit eget GTD-system, som de direkte kan arbejde med i deres dagligdag og tilpasse fremadrettet.

Kurset afholdes som åbne kurser og hos virksomheder – enten på dansk eller engelsk.

Kurset var rigtig godt skruet sammen og leverede i den grad varen. Undervisningsmaterialet er fremragende og formidlingen bliver leveret med stor indlevelse.

Mindmarkers til forstærket indlæring

Du kommer rigtig godt i gang med GTD i kurset, men GTD handler om vaneændringer og det tager tid! Derfor inkluderer alle Fundamentet-kurser et Mindmarker-forløb, 5 trin i GTD, hvor du over 16 uger får løbende hjælp til at etablere vanerne.

Mindmarker Danske Screenshots

Typisk 2-3 gange om ugen vil du via app’en (eller mail) få besked, som hjælper dig på vej – tips og tricks, videoer, selv-evalueringer, nyt kursusmateriale som nu vil hjælpe dig. Et forløb designet til at hjælpe dig på de rigtige tidspunkter, udarbejdet i samarbejde med Mindmarker som er blandt de bedste i verden til forstærket indlæring.

Jeg ville anbefale kurset bare for Mindmarker-delen!

Med Mindmarker-app’en følger desuden en masse ekstra kursusmateriale, som du har adgang til i 12 måneder efter kurset. Hvis du har kolleger i andre lande som også har deltaget/deltager i kurset, så kan I forvente samme forløb i Mindmarker (alle nordiske sprog understøttes).

Kommende planlagte virtuelle kurser

Herunder finder du kommende planlagte virtuelle kurser fra GTDnordic. Deltagelse i dette virtuelle kursus koster 6.700 kroner + moms.

Andre muligheder

 


Vi bruger cookies for at gøre din brugeroplevelse så relevant som muligt. Læs mere i Privatlivspolitik & Om cookies.