Om os

GTDnordic Danmark
Certified Franchisee by David Allen Company
Norway, Sweden, Finland, Iceland and
Denmark (Greenland, Faeroe Islands)

GTDnordic Danmark er Danmarks eneste Getting Things Done® (GTD) partner. Vi har Danmarks eneste certificerede GTD Trainere og Coaches og tilbyder både kurser, foredrag og coaching, både virtuelt og fysisk – alt sammen med det formål at hjælpe folk i Danmark/Grønland/Færøerne med at leve deres bedste liv med hjælp fra GTD-teknikkerne.

Du finder alle vores tilbud her på hjemmesiden, du kan læse mere om selv at blive GTD® Trainer for GTDnordic og hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan finde GTDnordic Danmark på følgende sociale medier:

Følg desuden gerne med i nyt fra GTD-verdenen gennem vores nyhedsbrev og du kan holde kontakten med andre GTD’ere i Danmark i vores grupper på Facebook og LinkedIn.

Om LarsOm os - Lars Rothschild Henriksen

Lars Rothschild Henriksen (tidligere Lars Ottesen Henriksen) er partner, direktør, Certified GTD Trainer Level 1 & 2 og Certified GTD Coach for GTDnordic i Danmark.

Lars har brugt Getting Things Done® siden han først stiftede bekendskab med det i 2008 efter endt uddannelse som Civilingeniør i Datateknologi. GTD har siden dengang været en uundværlig del af både hans professionelle arbejde som konsulent, selvstændig projektleder og ejer af softwareudviklingsfirma samt privat i sommerhuset og ikke mindst som far til 2 drenge. Over årene har han holdt præsentationer både internt og eksternt om GTD og i 2015 blev han certificeret GTD trainer gennem GTDnordic, hvor han i dag tilbyder kursusforløb, foredrag og coachingGTD. Du finder desuden Lars på Twitter, LinkedIn og YouTube.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at mere om vores kurser/foredrag/coaching, så er du velkommen til at bruge vores kontaktformular eller booke et møde direkte i Lars’ kalender her.

 

Om Carsten

Carsten Nielsen er Certified GTD Trainer Level 1 for GTDnordic i Danmark.

Carsten har brugt Getting Things Done® siden han ved et tilfælde læste om metoden i 2005.

GTD har siden været en integreret del af arbejdet i egen management consulting virksomhed med fokus på projektarbejdsformen, it og teknologiudvikling, undervisningsopgaver og lederstillinger i større danske og internationale virksomheder. Carsten har desuden brugt GTD på det personlige plan til at realisere drømme som fx at blive pilot, outdoor instruktør i kajak, kano og alpint friluftsliv og ikke mindst har GTD stor betydning i de daglige nære relationer med familie og børn.

Over årene har han introduceret GTD uformelt til kunder, kollegaer og studerende på bl.a. Aarhus Universitet. I 2022 blev han certificeret GTD trainer gennem GTDnordic, hvor han i dag tilbyder kursusforløb og foredrag i GTD.

Du finder desuden Carsten på LinkedIn.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at mere om vores kurser/foredrag/coaching, så er du velkommen til at bruge vores kontaktformular.

 

Mød teamet i resten af Nordics

Du finder team’et i resten af norden her.


Vi bruger cookies for at gøre din brugeroplevelse så relevant som muligt. Læs mere i Privatlivspolitik & Om cookies.