Om os

GTDnordic Danmark
Certified Franchisee by David Allen Company
Norway, Sweden, Finland, Iceland and
Denmark (Greenland, Faeroe Islands)

GTDnordic Danmark er Danmarks eneste Getting Things Done® (GTD) partner. Vi har Danmarks eneste certificerede GTD Trainere og Coaches og tilbyder både kurser, foredrag og coaching, både virtuelt og fysisk. Du finder alle vores tilbud her på hjemmesiden, du kan læse mere om selv at blive GTD® Trainer for GTDnordic og hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan finde GTDnordic Danmark på følgende sociale medier:

Følg desuden gerne med i nyt fra GTD-verdenen gennem vores nyhedsbrev og du kan holde kontakten med andre GTD’ere i Danmark i vores grupper på Facebook og LinkedIn.

Om LarsOm os - Lars Rothschild Henriksen

Lars Rothschild Henriksen (tidligere Lars Ottesen Henriksen) er partner, direktør, Certified GTD Trainer Level 1 & 2 og Certified GTD Coach for GTDnordic i Danmark.

Lars har brugt Getting Things Done® siden han først stiftede bekendskab med det i 2008 efter endt uddannelse som Civilingeniør i Datateknologi. GTD har siden dengang været en uundværlig del af både hans professionelle arbejde som konsulent, selvstændig projektleder og ejer af softwareudviklingsfirma samt privat i sommerhuset og ikke mindst som far til 2 drenge. Over årene har han holdt præsentationer både internt og eksternt om GTD og i 2015 blev han certificeret GTD trainer gennem GTDnordic, hvor han i dag tilbyder kurser, foredrag og coachingGTD. Du finder desuden Lars på Twitter, LinkedIn og YouTube.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at mere om vores kurser/foredrag/coaching, så er du velkommen til at bruge vores kontaktformular eller booke et møde direkte i Lars’ kalender her.

 

Mød teamet i resten af Nordics

Du finder team’et i resten af norden her.


Vi bruger cookies for at gøre din brugeroplevelse så relevant som muligt. Læs mere i Privatlivspolitik & Om cookies.