Seminarer

3 niveauer af GTD-forståelse
98% af deltagerne i 2018’s åbne seminarer vil anbefale dem til andre

01 FUNDAMENTET

Har du lyst til at blive mere effektiv på jobbet? Få klaret flere af de rigtige ting? Måske stresse lidt mindre? Få mere overblik og kontrol over alt det, du har forpligtet dig til? Føle dig ovenpå i hverdagen?

Deltag i et meget praktisk orienteret seminar, som lærer dig de 5 trin i Getting Things Done® (GTD). Efter kurset vil du have etableret skabelonen til dig eget GTD®-system, som hjælper dig med at håndtere alle dine forpligtelser. Du lærer den grundlæggende tankegang, som kræves for at kunne tage klare beslutninger og holde dig på forkant med alle de ting, du ønsker at opnå.

Leveres som:

02 PROJEKTER & PRIORITERINGER

Efter at have gennemført niveau 1: Fundamentet har du opbygget et velfungerende system til at håndtere dine forpligtelser dag for dag. Nu er tiden kommet til at løfte blikket til dine ansvarsområder og dine projekter. På niveau 2 lærer du, hvordan du planlægger dine projekter med den Naturlige Planlægningsmodel og får fuld oversigt over alle dine projekter. Du vil også lære, hvordan du kan bruge tjeklister mest effektivt og du udvikler et holistisk og integreret system, som håndterer alt hvad livet kan finde på at udfordre dig med.

Forudsætning: Du skal have deltaget i et af vore Fundamentet dagsseminarer (over enten 1 dag eller 2 dage).

Leveres som:

03 FOKUS & RETNING

Lær en dynamisk model, som tydeliggør og justerer dine forpligtelser, værdier og interesser på alle plan og lad vision møde handling og eksekvering. Dette kan du bruge resten af livet til at forblive positivt indstillet og hensigtsmæssigt engageret, uanset hvad der sker.

Forudsætning: Du skal have gennemført Fundamentet og Projekter & Prioriteter først.

Leveres som:


Vi bruger cookies for at gøre din brugeroplevelse så relevant som muligt. Læs mere i Privatlivspolitik & Om cookies.